Новини

«(Не)шкільна математика»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Чи помічали ви, що подеколи учні сумніваються у практичному значенні математики? Усі ці обчислення, алгоритми, фігури… Дійсно, на перший погляд, це не поняття на щодень! Але ми знаємо, що це не так, і що саме такі міркування призводять до зниження мотивації й успішності дітей, а також невисокого рівня їхньої залученості на уроках. Адже бажання дитини, її внутрішня мотивація грають вирішальну роль у якості засвоєння знань. 

Три кити, на яких тримаються ґрунтовні знання математики – це розуміння її практичної користі, постійна практика та жага пізнавати нове! Це спільна робота класу та вчителя. 

Хороша новина: ви можете легко і швидко довести, що математика – надзвичайно цікава та потрібна наука! Як? Запропонуйте учням узяти участь у Всеукраїнському конкурсі «(Не)шкільна математика» від Освітнього проєкту «На Урок». 

У межах конкурсу діти розв’язуватимуть задачі, які не знайдуть у шкільному підручнику: планування сімейного бюджету, вивчення космосу, дослідження різних тварин тощо. І це ще не все – школярі дізнаються про найрізноманітніші галузі людської діяльності, а також переконаються у практичності математики. От побачите, їхнє ставлення до предмета зміниться на 180°!

Реєстрація триває з 10 листопада по 9 грудня, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно заохочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Переможе кожен учасник та учасниця змагання! Призери будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Учителі, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, теж не залишаться без подарунків. На них чекають іменні подяки, що підтверджуватимуть їхню професійну активність та доповнять портфоліо.

Зареєструватися для участі в конкурсі можна за посиланням.

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter