Розповідаємо про улюблений конкурс наших користувачів.

Що значить успішність для вчителя? Перш за все, це успіхи його учнів, і йдеться не лише про вдало складене ЗНО чи на «відмінно» написану контрольну, найголовніше – це навчити дітей мислити, підготувати до глобальних викликів і, звісно, зробити так, щоб учні почували себе у школі комфортно. А ще успішність – це постійний саморозвиток та вдосконалення власної педагогічної майстерності.

Що для цього можна зробити? Відвідувати різноманітні майстер-класи та курси, слухати корисні вебінари та читати розумні книжки, а ще – брати участь у цікавих конкурсах і неодмінно перемагати! Але чи можливо завжди перемагати? Так, якщо ви берете участь у нашому чудовому конкурсі «Вчительська десятка»!

Впевнені, що ви вже чули про нього. Історія «Вчительської десятки» почалася з нашої впевненості у тому, що досягти визначних успіхів та подолати будь-які труднощі можна тільки разом! І тільки спільно ми зможемо створити зручне онлайн-середовище, де кожен зможе поділитися власними педагогічними надбаннями та знайти багато цікавинок для роботи.

Марина Кравцова, одна з переможниць серпневого етапу.

Спільнота вчителів-новаторів, яких об’єднав «На Урок», чудово сприйняла цей конкурс і саме тому тепер він проводиться на постійній основі! Але дещо залишається незмінним – правила. Все як завжди: додайте до Бібліотеки нашого сайту 10 авторських розробок уроків/шкільних чи позакласних заходів/методичних рекомендацій тощо. Покажіть, як ви використовуєте нові технології чи вдосконалюєте класичні підходи, дайте практичні поради та допоможіть прикладом. І отримайте за свої старання приємні подарунки!

Трохи статистики:

  1. «Вчительська десятка» стартувала у липні 2018 року і у грудні відбудеться вже вп’яте.
  2. Понад 2000 вчителів уже взяли участь у конкурсі.
  3. Понад 100 учасників отримали брендовані подарунки від «На Урок».

Участь у конкурсі принесла нашим читачам справжнє визнання та збільшення кількості переглядів і скачувань їхніх розробок. І це чудово!

Рейтинг розробок з найбільшою кількістю скачувань за листопад:

Орел Наталія. Урок з курсу «Я досліджую світ» 1 клас НУШ. Тема тижня. Зима. Тема дня. За допомогою чого ми досліджуємо.

Буренок Наталія. Закріплення знань про звукове значення букви «пе». Мовно-логічні ігри. Робота над уривком казки «Ріпка» (читання, переказ, театралізація). Інтеграція з природознавством.

Мороз Євген. Урок контролю і корекції навчальних досягнень учнів із розділу: «Де відбувається історія» ІІ ВАРІАНТ.

Мороз Євген. Урок контролю і корекції навчальних досягнень учнів із розділу: «Де відбувається історія» 5-А клас І ВАРІАНТ.

Білинець Діана. Тиждень Мода. Словничок закарпатських слів.

Орел Наталія. Ранкова зустріч 1 клас НУШ. Тема тижня Театр.

Горобченко Ольга. Флешкартки Шкільні речі/School Supplies/.

Федоров Сергій. Контрольна робота Творчість Івана Карпенка-Карого, Бориса Грінченка.

Костюк Вікторія. Збірка самостійних робіт для 10 класу з хімії за новою програмою.

Поліщук Людмила. Контрольна робота № 1 з мистецтва 9 клас.

Представлені на конкурс розробки не просто стануть чудовою підмогою вашим колегам, вони автоматично вносять вас до переліку претендентів на приємні та корисні призи від освітнього проекту «На Урок». Брендовані сумки з корисним начинням, годинники та power bank уже чекають на своїх власників! Призи будуть розіграні за допомогою сервісу random.org. Це дозволить виключити людський фактор та гарантувати цілковиту чесність і прозорість.

Світлана Павлик та Наталія Калашник, учасниці серпневого етапу.

Завдяки участі у конкурсі «Вчительська десятка» ви теж станете частиною масштабної вчительскої спільноти, зможете поділитися власними надбаннями та користуватися цікавими педагогічними знахідками колег. Зникло натхнення? Не засмучуйтеся! Навіть якщо здається, що нових ідей вже немає і не може бути, просто зазирніть до Бібліотеки, ви точно знайдете справжню перлину!

Наша мета – створити онлайн-середовище для професійного спілкування та співробітництва педагогів з усіх куточків України. Разом досягати мети, створювати кращу школу та змінювати освіту – легше та цікавіше! Долучайтеся!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter