Онлайн-тести «На Урок»

Інтерактивні завдання для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома.

24 029 464 Тестів задано
вчителями за рік
107 813 602 Тестів виконали
учні за рік
очистити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест
Приклад запитання: Яка галузь промисловості Галичини випереджала інші галузі у виробництві?
Приклад запитання: Вибери пристрій, який НЕ відноситься до пристроїв виведення
Приклад запитання: Як називається процес зміни зовнішнього вигляду документа?
Приклад запитання: Реалістичне мистецтво -- це...
Приклад запитання: Яка подія стала приводом до початку революції?
Приклад запитання: Поет, як альбатрос — володар гроз та грому, Глузує з блискавиць, жадає висоти, Та, вигнаний з небес, на падолі земному Крилатий велетень не має змоги йти (Пер. Д. Павличка). Подані рядки взято з вірша Шарля Бодлера 
Українська література, 8 клас
Копія з тесту: В.Чемерис "Вітька+Галя"
Приклад запитання: Скільки життєвого стажу було у Вітьки?
Природничі науки, 6 клас
Створено 6 травня
Приклад запитання: Для запам’ятовування нової інформації треба зконцентрувати на ній  увагу… 
Приклад запитання: До чого можуть призводить терористичні акти?
Приклад запитання: У якому році християнська церква остаточно розкололася на римо-католицьку та православну?
Приклад запитання: Цей сигнал говорить про те, що велосипедист збирається...
Історія України, 8 клас
Створено 6 травня
Приклад запитання: 3. В результаті якого поділу до Австрійської імперії приєднали Галичину?
Приклад запитання: Інструмент, на якому виконується "Скерцо-вальс" Мігеля Льоберта
Англійська мова
Створено 6 травня
Приклад запитання: Complete the sentences.I was _________ at school. I would only speak to my teacher and my best friend.
Німецька мова, 8 клас
Копія з тесту: Die Ukraine.
Приклад запитання: Die Ukraine ist ein Staat in ....
Приклад запитання: 1 .Дві команди, як в футболі, Та на крижаному полі,І дорослих, і дітей Позбирав на лід…
Приклад запитання: Художній напрям, який передбачає правдиве, історично достовірне, об’єктивне і всебічне відображення дійсності специфічними засобами художньої творчості:
Приклад запитання: Як зміниться внутрішня енергія провідника, якщо по ньому проходить електричний струм?
Зарубіжна література, 7 клас
Копія з тесту: Айзек Азімов. "Фах".
Приклад запитання: Ким мріяв стати Джордж Плейтен?
Приклад запитання: Напрям у літературі та мистецтві, який сформувався в середині ХІХ століття, прагнув об'єктивно відтворити реальність у творах з метою зображення світу за принципами правдоподібності, глибокого розуміння дійсності - це...
Природничі науки, 6 клас
Створено 6 травня
Приклад запитання: Як називають вечір напередодні Різдва?
Приклад запитання: Обери всі добутки з таблиці множення числа 3
Приклад запитання: Прочитай текст протягом 3 хвилин, порахуй слова і запиши кількість прочитаних слів. Покинуте гніздоУ Матросовому яру поросли густі, кулючі кущі терну. Усі чомусь їх обходять. А мені захотілось дізнатись, що між ними, адже дзвінко співає там якась голосиста пташка. Той спів не раз я слухав, а тепер не чути.Розгорнув кущ, другий. Нічого, тільки кропива внизу жалка - попекла ноги. Розгорнув третій кущ, а перед моїм обличчям якась пташка як пурхне, аж душа заніміла.Дивлюсь: гніздечко маленьке, а в нім - п′ятірко голубих, як намистинки, яєчок. Про свою знахідку я розповів Миколці.- Не вигадуй, - зблиснули Миколчині очі. - Злови пташку, тоді повірю.- Як зловити? Адже вона пташенят висиджує.- Отож і зловити її в цей час найлегше, яєчок своїх вона не покине.Послухав я Миколки. Став стежити за пташиним гніздечком.Одного разу підкрався до куща, у якому звила пташка гніздечко, а вона сидить, ніби й не помічає мене. Простягнув руку й накрив долонею пташину. Аж тільки тоді вона затріпотіла з переляку. Але я, радий, що тепер доведу Миколці, пташку не випускав. Вона пручалася, щипала дзьобиком за пальці, а я забрав її та й поніс додому. А тут сусідський хлопець:- Так ти - справжній живодер! - каже. - Покажи пташку батькові. Як на лихо, тут і батько підходить. Я до нього:- А в мене ось пташка!- Звідки вона в тебе? - не повірив батько.Я й признався, де її зловив. Дісталося ж мені тоді на горіхи!- Зараз же віднеси її до гнізда! Це ж мати, вона виведе маленьких пташенят, і її сім′я буде більша. Розумієш?З великою досадою ішов я в Матросів яр. Ось і кущі терну. Садовлю пташину в гніздо, а вона - кулею в небо, більше я й не бачив її. Відбилася вона від свого гнізда. А блакитні яєчка так і пропали.Тепер я не ходжу тією стежкою, що біля тернових кущів, але мені й досі щемлять пальці, які щипала пташка, вириваючись на волю. Так легковажно я її скривдив! Отже недарма кажуть: "Не слухай чужого розуму..." Я вже нікого й не слухаю. Хоч би там що!З тих пір я ніколи не заглядаю в пташині гнізда, бо збагнув: то велика таємниця.
Приклад запитання: Сукупність взаємопов'язаних популяцій організмів, які взаємодіють між собою та з умовами середовища життя - це...
Приклад запитання: Щоб розмістити кнопку у вікні, потрібно створити новий об'єкт типу: 
Інформатика, 7 клас
Створено 6 травня
Приклад запитання: Розділ інформатики, у якому вивчаються методи створення й опрацювання зображень за допомогою комп’ютера - це

Тестування учнів – дієвий інструмент для урізноманітнення навчального процесу. З їх допомогою можна виміряти навчальні досягнення та провести аналіз успішності дітей, і просто зробити навчання цікавішим.

Переваги готових тестових завдань

Мабуть, кожен учитель підтвердить: учні дуже люблять різноманітні тести. Але чи у всіх учителів є час на їх створення? Утім, від такої форми роботи все одно не варто відмовлятися! Просто використайте готові шкільні тести з бібліотеки онлайн-тестів «На Урок». Такий підхід має кілька суттєвих переваг:

  1. Не доведеться витрачати зайвий час на створення опитування.
  2. Не треба жодної підготовки: достатньо просто знайти потрібний тест у бібліотеці.
  3. Можна знайти багато нових цікавих ідей.

На яких уроках можна використовувати тести? На всіх! Винятків тут просто немає, тестування актуальні не тільки під час вивчення історії, географії чи літератури, а й на уроках з математики, хімії чи фізики. А ще така форма оцінювання чудова тим, що її можна використовувати ледь не на кожному уроці!

В бібліотеці онлайн-тестів ви знайдете готові тестові завдання з усіх навчальних предметів середньої і старшої школи, а також тести для молодших школярів. Ви зможете знайти розробки з будь-якої теми. Також неодмінно зверніть увагу на психологічні та профорієнтаційні тести. І, звісно, створюйте та додавайте власні!