Добірка цікавих матеріалів для підготовки до шкільного свята закоханих

14 лютого в українських школах уже традиційно відзначають День святого Валентина. Що й казати: діти завжди чекають на це свято з нетерпінням, адже саме цього дня вони можуть продемонструвати свою симпатію, подарувавши комусь із однокласників омріяну валентинку. Саме 14 лютого школа перетворюється на простір, де вирує атмосфера кохання!

Готуєтеся до проведення тематичного заходу в школі? Тоді вам точно стане у пригоді добірка корисних розробок до Дня закоханих із Бібліотеки «На Урок». А щоб було зручніше, ми розподілили їх за кількома категоріями. Ці матеріали допоможуть вам провести День святого Валентина не просто цікаво, а ще й інформативно і з користю!

Виготовлення валентинок

Тема: Виготовлення валентинки-закладки
Автор: Прудка Світлана Григорівна
Про матеріал: У пропонованій розробці ви знайдете не лише схему виготовлення яскравої паперової валентинки-закладки, а й цікаві факти про День святого Валентина. До розробки додається тематична презентація


Тема: Валентинка у вигляді повітряної кулі
Автор: Сай Ольга Ярославівна
Про матеріал: Майстер-клас із виготовлення валентинки для учнів початкової школи. Допомагає розвивати уважнісь, дрібну моторику, майстерність і чіткість виконання завдань за інструкцією. А готові вироби стануть чудовим подарунком для однокласників, учителів чи батьків.


Тема: Виготовлення святкових листівок-валентинок
Автор: Хільченко Ніна Іванівна
Про матеріал: Із допомогою цієї розробки ви навчите учнів виготовляти стильні листівки-валентинки в різних техніках: витинанки, листівки з елементами квілінгу, та об'ємну аплікацію. 


Тема: Валентинка для мами 
Автор: Малетич Олена Валерівна
Про матеріал: У цій розробці ви знайдете детальну інструкцію для виготовлення яскравих валентинок із паперу. Таке завдання чудово розвиває творче мислення, уяву, а також дрібну моторику. Готову валентинку можна подарувати найближчим людям.

Виховні години

Тема: День святого Валентина
Автор: Прудка Світлана Григорівна
Про матеріал: Розробка заняття для учнів початкових класів, що допоможе ознайомити учнів із історією свята. У матеріалі ви також знайдете веселі конкурси та інструкцію для виготовлення валентинки. 


Тема: День святого Валентина
Автор: Полачек Віталія Василівна
Про матеріал: Виховна година до Дня святого Валентина для учнів 5-9 класів. У пропонованій розробці є цікаві історичні факти про походження свята св. Валентина, конкурсна гра між учнями, цікаві відео та сценки, присвячені дню Закоханих. зверніть увагу: частина матеріалу викладена англійською. 


Тема: Конкурсно-розважальна програма для учнів початкових класів «Я і ти»
Автор: Кричевська Віра Андріївна
Про матеріал: За допомогою пропонованої розробки ви зможете легко організувати дозвілля учнів, одначасно розвинути творчу активність, мову, мислення, пам'ять, увагу та розширити кругозір дітей. 


Тема: День святого Валентина. Історія Свята. Легенди виникнення
Автор: Юдченко Олена Леонідівна
Про матеріал: У пропонованій розобці висвітлено історію свята всіх закоханих, а також згадуються основні легенди про його походження. Також у матеріалі ви знайдете цікаві вправи, які допоможуть розважити учнів та одночасно розширити їхній кругозір.


Тема: «Так ніхто не кохав...»
Автор: Шевчук Денис Олександрович
Про матеріал: Виховна година, присвячена неймовірним історіям кохання видатних особистостей. Із допомогою цього матеріалу ви зможете розказати дітям про історії любові Богдана Хмельницького, Роксолани, Лесі Українки, Олени Теліги, Станіслава та Софії Потоцьких, Івана Мазепи і не тільки. Вашим учням точно сподобається!

Сценарії

Тема: Сценарій свята до Дня святого Валентина для початкової школи
Автор: Данильціва Вероніка Миколаївна
Про матеріал: Цікава розважальна програма для учнів початкової школи, завдяки якій вони дізнаються більше про свято всіх закоханих, а також просто весело проведуть час. У програмі передбачені конкурси та тематичні сценки. 


Тема: Серця двох
Автор: Мурадіна Оксана Петрівна
Про матеріал: Сценарій святкової програми до Дня святого Валентина для учнів старшої школи. У програмі представлені цікаві факти про походження свята, а також ідеї для тематичних конкурсів, які точно зацікавлять школярів. 


Тема: Загальношкільний захід до Дня Святого Валентина
Автор: Никоненко Тамара Петрівна
Про матеріал: Сценарій свята, з допомогою якого ви зможете у простий та цікавий спосіб розповісти дітям про День святого Валентина, історію виникнення свята та традиції святкування в інших країнах. Захід буде дійсно пізнавальним, а не просто цікавою розвагою.


Тема: Квест до Дня закоханих
Автор: Мамчик Анна Валеріївна
Про матеріал: Сценарій квесту розрахований на учнів 8-11 класів. Під час виконання завдань квесту діти дізнаються не тільки цікаві факти про свято, а й про знамениті п'ять мов любові, вчитимуться проявляти свою симпатію та добрі почуття до людей, розвиватимуть вміння працювати в команді. 


Тема: St Valentine's Day
Автор: Могиленко Ірина Альбертівна
Про матеріал: Сценарій святкового заходу до Дня святого Валентина (англійською мовою). У розробці ви знайдете веселі тематичні вірші та оригінальні завдання. 

Презентації

Тема: Традиції святкування Дня закоханих у різних країнах світу
Автор: Веремейчук Ганна Миколаївна
Про матеріал: Пропонована презентація містить цікаві факти про особливості святкування дня закоханих. Цікава інформація та яскраві фотографії зроблять захід змістовним, а також дозволять ознайомити дітей із традиціями інших народів.


Тема: Декілька слів про кохання
Автор: Кухтін Юлія Олександрівна
Про матеріал: Тематична презентація до Дня святого Валентина, яку можна використати для супроводу виступу учнів на святі, або як супровід святкової вистави. Або просто для ознайомлення дітей із історією виникнення свята під час виховної години.


Тема: Кохання в житті митців слова української та світової літератури
Автор: Атарінова Виктория
Про матеріал: Презентація допоможе педагогу підготувати позакласний захід до Дня святого Валентина, закцентувавши увагу на історіях кохання видатних і знаних у всьому світі письменників і поетів як української, так і світової літератури. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter