Онлайн-тести «На Урок»

Інтерактивні завдання для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома.

24 029 464 Тестів задано
вчителями за рік
107 813 602 Тестів виконали
учні за рік
очистити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест
Приклад запитання: Коли було створено першу політичну партію в Наддніпрянській Україні?
Приклад запитання: They ...... a lot of photos yesterday.
Приклад запитання: Обчисли об'єм прямокутного паралелепіпеда, якщо його виміри a, b, c дорівнюють: а = 7 дм, b = 8 дм; с = 10 дм
Приклад запитання: Площу паралелограма з стороною а см і висотою h см, яка опущена на дану сторону можна знайти за формулою: 
Приклад запитання: повна механічна енергія тіла - це сума його....
Приклад запитання: Яка з дій є зайвою при побудові прямої, перпендикулярної до даної? (декілька відповідей)
Приклад запитання: Культура споживання їжі включає в себе...
Приклад запитання: Знайдіть корінь рівняння 5 х – 60 = 12 – х.
Приклад запитання: Read the text. Match the paragraph titles A–F with the paragraphs 1–5. One-click shopping 1 ______What can you buy online? These days you can buy food, cars, holidays and even a house with a few clicks and a credit card. In fact, it might be quicker to list the things that you can’t buy on the Internet. 
Приклад запитання: Розв’яжіть рівняння  6х=22-5х
Приклад запитання: Розв'яжіть систему рівнянь зручним способом
Англійська мова, 4 клас
Копія з тесту: The world of nature
Приклад запитання: Deserts are the ..... places on Earth
Українська література, 11 клас
Приклад запитання: Твір Ліни Костенко «Маруся Чурай» за жанром – це
Приклад запитання: Культура якого народу мала найбільший вплив на формування римського мистецтва?
Приклад запитання: Словосполучення - це
Математика, 6 клас
Створено 2 травня
Приклад запитання: Дві прямі, що перетинаються під прямим кутом називають...
Я досліджую світ, 4 клас
Створено 2 травня
Приклад запитання: На які великі групи поділяють корисні копалини?
Приклад запитання: Яким буде рузультат виконання даної програми, якщо мишку натиснуто?
Приклад запитання: № 1 Прочитай текст вголос протягом 1 хвилини, порахуй слова і запиши кількість прочитаних слів.№ 2 Прочитай весь текст вголос.№ 3 Пройди тест. ЛЬОНОКРосла в саду дуже красива яблунька. Весною вона вкривалась рожевим цвітом, а влітку на її гілках наливалися червонобокі яблука.Але цієї весни яблунька ні листя, ні квітів не випустила. Стояла якась сумна, невесела, аж похилилася, бідолашна.- Ось я її поправлю, - сказала Катруся. - Нехай вона не хилиться, а стоїть рівненько-рівненько.Дівчинка підійшла до яблуньки і почала вирівнювати. Але деревце замість того, щоб стояти прямо, зовсім вилізло із землі. Катруся від несподіванки аж скрикнула. Тато і мама теж злякались, бо такого в них ще не траплялося. Оглянули вони деревце і побачили, що всі корені в нього погризені, сліди на них, як ото від мишачих зубів.Але, як потім з’ясували, шкоди наробили не миші, а водяний щур, звірина така, схожа на пацюка. Тоді вони втрьох почали шукати нору того щура. Де тільки її не шукали, та так і не знайшли. Пожурилися за яблунькою, але що вдієш, жалем біді не зарадиш - це ж ясно. Довелося миритися з утратою.Невдовзі після того Катруся з татом ішли садком і раптом побачили, як маленький кошлатий звірок шмигнув біля сарайчика і за одну мить зник під колодками, що лежали вздовж стіни.- Це ж, мабуть, отой щур сховався, - зашепотіла збуджено Катруся. - Татусю, давай спіймаємо його!Він узяв під кущем винограду палицю і навшпиньки підійшов до колодок. Заглянув туди і бачить: сидить звірок, голову сховав, а спину свою кошлату назовні виставив.«Ну, не будемо ловити ґав», - подумав тато, підняв догори палицю.Замахнувся, а рука чомусь не опускається, ніби щось її стримує і підказує: не поспішай, краще роздивися, що воно таке!Колодок під стіною було три. Скинув тато верхню - звірок поворухнувся, але не втік, тільки щільніше припав до землі. Тоді Катрусин тато почав відсувати другу колодку. І лиш відсунув трохи — звірок повернув голову і так глянув на нього, що тато аж одхилився - такий несподіваний був той погляд. Очі у звірка, виявилось, зовсім голубі, великі і чисті-чисті.Катруся теж побачила його очі, скам’яніла на мить, потім як закричить:Та це ж кошеня!І вона не помилилася. То справді було кошеня. Волохате, гарне - сибірської породи. Дощ, який ішов перед тим, намочив його, розкошлав, ото ж воно й здалося їм водяним щуром.Зрозуміло, що кошеня вони забрали собі й назвали його Льонком - за чисті голубі очі. Іван Сенченко
Приклад запитання: Визначте які є правила користування електрикою:
Я досліджую світ, 3 клас
Створено 2 травня
Приклад запитання: Який прилад використовують для визначення сторін світу?
Я досліджую світ, 4 клас
Створено 2 травня
Приклад запитання: Звідки до Європи привезені кукурудза, квасоля, гарбуз, какао, соняшник, тютюн?
Основи здоров’я, 8 клас
Створено 2 травня
Приклад запитання: Вкажіть учасників дорожнього руху.
Англійська мова, 5 клас
Копія з тесту: Degrees of Comparison
Приклад запитання: Оберіть правильний варіант ступенів порівняння прикметника: "cold"
Приклад запитання:  Захищеність даних та ІС від випадкових або навмисних пошкоджень та несанкціонованих посягань називається 
Приклад запитання: Порiвняйте показники m i n, якщо 3n>3m
Приклад запитання: Якого князя офіційні російські історики вважають засновником Москви?

Тестування учнів – дієвий інструмент для урізноманітнення навчального процесу. З їх допомогою можна виміряти навчальні досягнення та провести аналіз успішності дітей, і просто зробити навчання цікавішим.

Переваги готових тестових завдань

Мабуть, кожен учитель підтвердить: учні дуже люблять різноманітні тести. Але чи у всіх учителів є час на їх створення? Утім, від такої форми роботи все одно не варто відмовлятися! Просто використайте готові шкільні тести з бібліотеки онлайн-тестів «На Урок». Такий підхід має кілька суттєвих переваг:

  1. Не доведеться витрачати зайвий час на створення опитування.
  2. Не треба жодної підготовки: достатньо просто знайти потрібний тест у бібліотеці.
  3. Можна знайти багато нових цікавих ідей.

На яких уроках можна використовувати тести? На всіх! Винятків тут просто немає, тестування актуальні не тільки під час вивчення історії, географії чи літератури, а й на уроках з математики, хімії чи фізики. А ще така форма оцінювання чудова тим, що її можна використовувати ледь не на кожному уроці!

В бібліотеці онлайн-тестів ви знайдете готові тестові завдання з усіх навчальних предметів середньої і старшої школи, а також тести для молодших школярів. Ви зможете знайти розробки з будь-якої теми. Також неодмінно зверніть увагу на психологічні та профорієнтаційні тести. І, звісно, створюйте та додавайте власні!