НУШ

Добірка матеріалів для організації ранкових зустрічей НУШ

Авторські розробки з Бібліотеки «На Урок».

Ранкові зустрічі – нова традиція української школи. Як правило, їх використовують у перших-других класах, але у середній та старшій школі також доцільно їх залучати. Ранкові зустрічі допомагають налаштувати клас на роботу протягом дня, знайти спільні інтереси, здружити дітей, бо в атмосфері взаємоповаги обговорюються цікаві теми чи важливі питання.

Ми зробили добірку матеріалів з Бібліотеки «На Урок», які мають теоретичний та практичний характер.

Тема: Посібник «Виховний проект «Ранкові зустрічі» як засіб формування креативної особистості
Автор: Панфілова Неля Владиславівна
Про матеріал: Запропонований посібник має на меті дати вчителям початкових класів додатковий матеріал для проведення «Ранкових зустрічей». Він вміщує тематичне планування ранкових зустрічей у 1-4 класах, конспекти занять, ігри для проведення ранкових зустрічей, які були використані вчителем під час роботи з учнями школи.


Тема: Ранкові зустрічі. Обмін інформацією
Автор: Тищенко Наталія Юріївна
Про матеріал: Роздатковий матеріал для проведення ранкових зустрічей. До набору входить 37 хмаринок з написами, 1 хмаринка з назвою, що клеїться на відерце, або кріпиться до найдовшої палички, є хмаринка-бонус. Даний матеріал цілком готовий до друку. Достатньо роздрукувати на кольоровому принтері, вирізати по контуру, прикріпити до палички та поставити у яскраве відерце.


Тема: Ранкові зустрічі, 1 клас. Розробка 5 ранкових зустрічей для 1 класу НУШ
Автор: Головко Надія Іванівна
Про матеріал: Ця збірка матеріалів пропонує педагогічну технологію створення умов для повноцінного вияву і розвитку особистості. Тому навчальний день для кожного першокласника починається з традиційної ранкової зустрічі (привітання, вправи з психогімнастики, авторське крісло, математична хвилинка...), а далі – цікава, пізнавальна, різноманітна діяльність через навчальні центри.


Тема:  Презентація Ранкові зустрічі
Автор: Попадюк Марина Вікторівна
Про матеріал: Ранкові зустрічі у вигляді презентації. Вчителю буде легше проводити їх і дітям цікаво сприймати. Ранкові зустрічі подано у віршованій формі.


Тема: Розробка для першого класу «Ранкові зустрічі», з елементами кольоротерапії
Автор: Мельник Світлана Володимирівна
Про матеріал: Розробки ранкових зустрічей з використанням кольоротерапії, складені відповідно до вимог Концепції НУШ. Призначено для вчителів початкової школи.


Тема: НУШ. Питання для ранкових зустрічей (Заготовки)
Автор: Стрельченко Ірина Олегівна
Про матеріал: Запропоновані картки-питання допоможуть проводити ранкові зустрічі весело. Учні зможуть будувати потрібні запитання, послідовно та структуровано давати відповіді, роздумувати на важливі теми, бути вдячними та щирими.

Поради: видрукуйте картки на цупкому папері, прикріпіть картки-питання до паличок для шашлику або для морозива.


Тема: Презентація «Проект Ранкові зустрічі»
Автор: Панфілова Неля Владиславівна
Про матеріал: Матеріал пропоновано всім учителям, які цікавляться і працюють над створенням проектів разом з учнями. Вчитель має змогу об'єднати дітей, навчити їх працювати у команді, відповідально ставитися до роботи, шукати, досліджувати, помічати, робити висновки.


Тема: Ранкові зустрічі для учнів 1 класу 
Автор: Кондратенко Світлана Павлівна
Про матеріал: Інструкції та рекомендації для проведення ранкових зустрічей у першому класі. Розробка доповнена різноманітними вправами.


Тема: Ранкові зустрічі для першого класу (НУШ)
Автор: Черевата Оксана
Про матеріал: Оформлені вправи для організації та проведення ранкових зустрічей у першому класі.


Тема: Ранкові зустрічі першокласників нової української школи
Автор: Кайзер Любов Іванівна
Про матеріал: Ранкові зустрічі допомагають учням ближче познайомитися один з одним, розвивають мовлення дітей, зближують однокласників. Вчать учнів поважати думку товариша, вміння слухати.


Тема: Майстер-клас. Ранкові зустрічі для 5-6 класів «Філіжаночка чудового настрою»
Автор: Гордієнко Ольга Олександрівна
Про матеріал: Майстер-клас-ранкові зустрічі для 5-6 класів «Філіжаночка чудового настрою». Сприяє створенню позитивної атмосфери в учнівському колективі на весь навчальний день.


Тема: Розробки ранкових зустрічей для 1 класу
Автор: Орел Наталія Миколаївна
Про матеріал: Теорія та практика для організації ранкових зустрічей різної тематики. Детально розписано інструкції, добрано яскраві ілюстрації та цікаві ігри, вправи, які зацікавлять школярів.


Тема: Ранкова зустріч «Мій скарб – моя родина»
Автор: Євенко Олександра Іванівна
Про матеріал: НУШ Розробка ранкової зустрічі «Мій скарб – моя родина» пробуджує пізнавальні інтереси до історії свого родоводу; виховує в учнів почуття любові та вдячності до своєї родини, вчить взаєморозумінню, взаємодопомоги, усвідомлення своїх обов'язків.


Тема: Ранкова зустріч «Рідна домівка»
Автор: Жигайло Oлена Володимирівна
Про матеріал: Ранкова зустріч «Рідна домівка» може бути використання під час проведення тематичного тижня НУШ.


Тема: Матеріали до ранкових зустрічей «Ранкові вітання»
Автор: Скороднянська Світлана Миколаївна
Про матеріал: Одним із основних компонентів ранкової зустрічі є вітання. Матеріал містить добірку віршів для того, аби ранкові вітання стали більш різноманітними та цікавими для дітей.


Важливо достатньо часу приділяти підготовці та проведенню ранкових зустрічей. Це допоможе налаштувати дітей на плідну роботу. Якщо ви хочете поділитися власними розробками ранкових зустрічей, завантажуйте їх до Бібліотеки «На Урок».

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter