Онлайн-тести «На Урок»

Інтерактивні завдання для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома.

24 633 454 Тестів задано
вчителями за рік
128 855 008 Тестів виконали
учні за рік
очистити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест
Приклад запитання: Головні принципи першої домедичної допомоги
Приклад запитання: Мешканці грунтового середовища існування
Приклад запитання: Назву Відродження вперше застосував:
Приклад запитання: Оберіть теорії походження людини (3 відповіді)
Приклад запитання: Як називається процес передачі тепла від більш нагрітого до менш нагрітого
Приклад запитання: Що вивчає синтаксис?
Біологія, 7 клас
Створено 2 жовтня
Приклад запитання: Еукаріоти відрізняються від прокаріотів тим, що:
Приклад запитання: Як називають легку атлетику?
Німецька мова, 11 клас
Копія з тесту: Guten Appetit! (St. 11, S. 32)
Приклад запитання: Hunger ist ...
Англійська мова, 5 клас
Копія з тесту: Prepare 5. Test 2. Have got/ Has got
Приклад запитання: Complete the sentence with have or has: .... Paul and Kate got a nice teacher?
Приклад запитання: Що станеться, якщо спробувати змінити тип даних стовпця з текстового на числовий у таблиці з даними?
Приклад запитання: Заходи загальнолюдської підтримки та практичної допомоги ближнім, які відчувають страждання і потребу.
Інформатика, 7 клас
Копія з тесту: Служби Інтернету
Приклад запитання: Як з латинської перекладається слово інтелект?
Приклад запитання: До травної стстеми входять органи
Фізична культура, 7 клас
Створено 2 жовтня
Приклад запитання: Аеробіка це (Англ. aerobics), або ритмічна гімнастика це?
Приклад запитання: Як взаємодіють між собою два електрони ?
Приклад запитання: Вишуканий стиль, який установився в кінці XIX — на початку XX століття у європейському мистецтві. У Франції його називали «ар нуво», у Німеччині — «юргенд-стиль». В інших країнах цей стиль отримав назву... 
Приклад запитання: Що означає слово " риторика"?
Приклад запитання: Розв'язком якого з рівнянь є число 125?
Приклад запитання: Частина сайту, яка являє собою файли, що містять в собі вихідний код, написаний на різних мовах програмування?
Приклад запитання: Берестейську церковну унію укладено:
Приклад запитання: Які існують підходи, щодо класифікації держав?
Приклад запитання: Досліди Г.Ерстеда та А.Ампера показали, що навколо провідника зі струмом існує ...
Українська мова, 6 клас
Копія з тесту: Читання мовчки
Приклад запитання: Гуси, гуси, гусенята… Даринка прокинулась рано, значно раніше, ніж завжди. Та це і не дивно. Станеться те, про що так довго мріяла. Вона житиме у сім'ї, і в неї будуть мама й тато. Вона любитиме їх, допомагатиме, а вони будуть піклуватися про неї, ходити на прогулянки, купувати смачне морозиво.Даринка заплющила очі й уявила, як вона йде по вулиці в новому яскравому платтячку, однією рукою тримаючи маму, а другою - тата.Ще вчора вихователька Світлана Миколаївна довго пояснювала Даринці, що завтра приїдуть її батьки, які були досі дуже далеко і не могли, ну просто ніяк не могли приїхати раніше.Даринка вірила всьому,що говорила вихователька, адже тут, у дитячому будинку, саме вона замінила дівчинці маму, вірила, але і знала, що все це неправда...   Даринці було вже шість років, і вона розуміла, що її просто хочуть «усиновити».Так сталося минулого року з рудим веснянкуватим Сергійком. У нього також «знайшлися батьки», а красунчик Віталик довго - предовго плакав і не міг зрозуміти, чому ті батьки вибрали Сергійка, а не його.  Крім того, Даринка випадково почула розмову, з якої дізналася, що її рідні батьки розбилися на автомобілі, коли дівчинці не було й року. Потім іі виховувала бабуся, яка незабаром померла від туги за Даринчиною мамою. Так і опинилася дівчинка в дитячому будинку.  Після цього випадку Даринка довго слабувала, не хотіла їсти, і лікарі не могли збагнути, яка у неї хвороба. Сама лише дівчинка знала, що її хвороба - від почутої страшної правди. Та минав час, дитбудинківське життя ішло звично й розмірено, Даринка змирилася, заспокоїлась.  А тепер вона стояла біля вікна і дивилася на вулицю. Стара розлога липа простягла гілки під самісінькі шибки. Дівчинці увесь час хотілося розчинити вікно і,по гілках видряпавшись на самий вершечок, прокричати: - Гуси,гуси ,гусенята, візьміть мене на крилята,понесіть до мами і тата...- Дарусю, ти вже не спиш?- почула за спиною голос Світлани Миколаївна. - Ходімо, допоможеш мені.  Світлана Миколаївна щось говорила, і Даринка щось говорила, але обидві думали про одне й те ж: «Як то їй буде у новій сім'ї».  Батьки прийшли перед обідом. Вихователька взяла дівчинку за руку і повела до передпокою. Радість, якою жила Даринка останнім часом, кудись зникла, а натомість з'явився страх і неприховане хвилювання.  Мама сподобалася їй відразу. І великі добрі очі, і ніжна посмішка, і трішечки сиве волосся, і зовсім простенька ніжно-голуба сукня, і тепла шершава долоня. Мов у напівсні пам'ятає Даринка вологі від сліз очі Світлани Миколаївни, довгу дорогу в автомобілі, велику першу в її житті власну ляльку і шоколадне морозиво (404 сл.)                                                                Валентина Беля
Приклад запитання: Непосмугована м'язова тканина входить до складу:
Приклад запитання: Для функції f(x) = (x – 5)3 знайдіть f(4).

Тестування учнів – дієвий інструмент для урізноманітнення навчального процесу. З їх допомогою можна виміряти навчальні досягнення та провести аналіз успішності дітей, і просто зробити навчання цікавішим.

Переваги готових тестових завдань

Мабуть, кожен учитель підтвердить: учні дуже люблять різноманітні тести. Але чи у всіх учителів є час на їх створення? Утім, від такої форми роботи все одно не варто відмовлятися! Просто використайте готові шкільні тести з бібліотеки онлайн-тестів «На Урок». Такий підхід має кілька суттєвих переваг:

  1. Не доведеться витрачати зайвий час на створення опитування.
  2. Не треба жодної підготовки: достатньо просто знайти потрібний тест у бібліотеці.
  3. Можна знайти багато нових цікавих ідей.

На яких уроках можна використовувати тести? На всіх! Винятків тут просто немає, тестування актуальні не тільки під час вивчення історії, географії чи літератури, а й на уроках з математики, хімії чи фізики. А ще така форма оцінювання чудова тим, що її можна використовувати ледь не на кожному уроці!

В бібліотеці онлайн-тестів ви знайдете готові тестові завдання з усіх навчальних предметів середньої і старшої школи, а також тести для молодших школярів. Ви зможете знайти розробки з будь-якої теми. Також неодмінно зверніть увагу на психологічні та профорієнтаційні тести. І, звісно, створюйте та додавайте власні!