Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Янковська Оксана Олександрівна
майстер виробничого навчання, викладач професійно-теоретичної підготовки
Розробки та тести
Знайдено 22 матеріала
docx
Первинна обробка морепродуктів
21 січня
docx
Підготовка риби до фарширування
21 січня
ТЕСТ
скляний посуд
10 січня
doc
Складання серветок. Використання аксесуарів для сервірування столів
9 січня
doc
Підготовка квітів, спецій для сервірування столів. Виконання попередньої сервіровки столів. Оформлення столів квітами
9 січня
doc
Методичні рекомендації до проведення уроку виробничого навчання за темою «Зберігання посуду на підприємстві. Отримання посуду. Підготовка посуду, приборів, білизни до сервіруванн
9 січня
ТЕСТ
Прибирання використаного посуду
9 січня
pptx
Презентація на тему: "Види барного посуду"
20 листопада 2024
ppt
Презентація на тему: "Кейтеринг"
20 листопада 2024
pptx
Презентація на тему: "Лабораторія коктейлів"
20 листопада 2024
pptx
презентація на тему: "Класифікація суднових закладів ресторанного обслуговування"
23 січня 2024
pptx
Презентація на тему: "Особливості обслуговування на суднах різних типів"
23 січня 2024
pptx
Презентація на тему: "Характеристика видів меню"
23 січня 2024
pptx
Презентація на тему: "Цехова та безцехова структура виробництва"
23 січня 2024
pptx
Презентація на тему: "Оформлення барної стійки"
23 січня 2024
docx
Методична розробка уроку на тему: "Приготування котлетної та натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї"
23 січня 2024
pptx
Презентація на тему: " Види столового посуду в ресторанах та барах"
22 січня 2024
pptx
Презентація на тему: "Асортимент металевого посуду та столових приборів"
22 січня 2024
pptx
Презентація на тему: "Асортимент столової білизни, особливості користування"
22 січня 2024
doc
Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: "Складання меню різних видів"
19 січня 2024
docx
методична розробка уроку виробничого навчання на тему:"Первинна обробка всіх видів риб"
19 січня 2024
docx
Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: "Приготування оригінальних коктейлів "
19 січня 2024
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!