Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Артеменко Тамара Станіславівна
м.Київ, Святошинський
викладач вищої категорії
Розробки та тести
Знайдено 36 матеріалів
ТЕСТ
Устаткування для клінінгу. Устаткування для прання та хімчисток при готелях
30 березня
ТЕСТ
Сировина
30 березня
ТЕСТ
Вступ. Меблі. Оснащення громадських приміщень готелів.
17 березня
ТЕСТ
Свіжі плоди, ягоди МД
24 лютого 2023
ТЕСТ
Свіжі овочі МД
24 лютого 2023
ТЕСТ
Свіжі та перероблені плоди, овочі, гриби
3 лютого 2022
ТЕСТ
Пластмаси. Побутові хімічні товари
1 грудня 2021
ТЕСТ
Смакові товари для МД
20 жовтня 2021
ТЕСТ
Зерноборошняні товари для МД
19 жовтня 2021
ТЕСТ
Маркетинг у галузі закупівлі промислових товарів
9 лютого 2021
ТЕСТ
Маркетинг закупівельних операцій
8 лютого 2021
ТЕСТ
Теоретичні основи стандартизації
7 лютого 2021
ТЕСТ
Характеристика категорій товарів та закупівельних організацій
29 січня 2021
ТЕСТ
Сутність закупівель та їх роль в маркетинговій закупівельній діяльності
29 січня 2021
ТЕСТ
Основні технологічні поняття та визначення. Продуктивність.Собівартість. Виробництво. Вода.
27 січня 2021
ТЕСТ
Основи консервування харчових продуктів. Інформації про товар.
4 грудня 2020
ТЕСТ
Основи зберігання якості і маси товарів при товаропросуванні. Пакування як засіб захисту продукції від втрат.
4 грудня 2020
ТЕСТ
Хімічний склад харчових продуктів
27 листопада 2020
ТЕСТ
Рибні консерви і пресерви. Ікра риб. Нерибна водна сировина. Рибні напівфабрикати і кулінарні вироби.
26 листопада 2020
ТЕСТ
Риба солена, вялена, сушена. Копчені рибні товари.
20 листопада 2020
ТЕСТ
Класифікація, кодування та асортимент товарів
13 листопада 2020
ТЕСТ
Якість товарів. Оцінювання якості товарів.
13 листопада 2020
ТЕСТ
Родини риб. Риба свіжа, охолоджена, морожена
12 листопада 2020
ТЕСТ
Борошняні кондитерські вироби
12 листопада 2020
ТЕСТ
Споживні властивості продовольчих товарів
19 вересня 2020
ТЕСТ
Цукристі кондитерські вироби
19 вересня 2020
ТЕСТ
Споживчі властивості непродовольчих товарів
16 вересня 2020
ТЕСТ
Цукор, крохмаль, мед
16 вересня 2020
ТЕСТ
Предмет, зміст, метод та завдання сучасного товарознавства
10 вересня 2020
ТЕСТ
Харчові жири. Олії
14 травня 2020
ТЕСТ
Харчові жири. Майонез
4 травня 2020
ТЕСТ
Харчові жири Маргарин
4 травня 2020
ТЕСТ
Молоко і молочні товари
21 квітня 2020
ТЕСТ
Сири
2 квітня 2020
ТЕСТ
Стилі дизайну предметів інтер'єру
21 березня 2020
pdf
Презентація "Основні технологічні поняття та визначення" для 10 класу
15 липня 2019
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!