Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Заяць Руслана Русланівна
викладач технології борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства, технології виготовлення кондитерських виробів харчової промисловості
Розробки та тести
Знайдено 22 матеріала
pdf
Методичні рекомендації по вивченню теми Технологія приготування бездріжджових видів тіста по професії кондитер кваліфікація 3 розряд
15 листопада 2022
pdf
Методична розробка на тему: Технологія приготування масляних кремів
15 листопада 2022
pdf
Методична розробка виховної години.Актуальність обраної професії КОНДИТЕР
15 листопада 2022
pdf
Методичні рекосендації до проведення тижня професії кухар;кондитер
15 листопада 2022
pdf
Методична розробка Виховної години.Справа твого життя. професія Кухар;кондитер
15 листопада 2022
doc
Технології приготування бісквітних видів тіста. Дакуаз, Муале, Джоконда та ін.
3 червня 2021
ТЕСТ
Технологія приготування бісквітного тіста
18 січня 2020
docx
ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ЯК ОДИН З КЛЮЧОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКІСНОЇ ОСВІТИ В ПТНЗ
4 липня 2018
docx
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
4 липня 2018
docx
ОСВІТА ЯК КЛЮЧОВИЙ КОМПОНЕНТ У ПРОФЕСІЙНОМУ СТАНОВЛЕННІ ОСОБИСТОСТІ В СИСТЕМІ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
4 липня 2018
pptx
Презентаційні матеріали для проведення майстер-класів професійного спрямування з професії кондитер
4 липня 2018
docx
МЕТОДИЧНА ДОПОВІДЬ на тему: « Новітні технології в приготуванні пісочного напівфабрикату»
4 липня 2018
docx
Важливість інформаційно-комунікаціних технологій у створенні електронних ресурсів інформаційно-освітнього середовища
4 липня 2018
docx
Методична розробка по проведенню науково-практичної конференції на тему: «Т. Г. ШЕВЧЕНКО — ВІДОМИЙ І НЕВІДОМИЙ»
4 липня 2018
pptx
Презентаційні матеріали для бінарних уроків зі спецтехнологій та англійської мови
4 липня 2018
pptx
Презентаційні матеріали для бінарних уроків зі спецтехнологій та англійської мови
4 липня 2018
doc
Урок професійно-практичного навчання на тему: "Технологія приготування житньо-пшеничних видів виробів"
4 липня 2018
doc
Урок теоретичного навчання на тему: "Технологія оздоблення кондитерських виробів"
4 липня 2018
docx
Методична розробка проведення уроку на тему : "Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього"
4 липня 2018
docx
Урок на тему "Технологія приготування заварного тіста"
4 липня 2018
docx
Методична розробка проведення позакласного заходу на тему : "Майстер-клас на тему: "Технологія виготовлення виробів з шоколаду своїми руками.Історія виникнення.""
4 липня 2018
docx
Технологія приготування масляного бісквіту. Бінарний урок Спецтехнологій та Англійської мови.
4 липня 2018
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!