Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Самченко Надежда Михайлівна
Полтавська область, Решетилівський район, Решетилівка
Викладач спецтехнології
Розробки та тести
Знайдено 15 матеріалів
ppt
Презентація до уроку на тему: «Мікробіологія м’яса»
26 квітня 2021
ppt
Презентація до уроку з теми :”Технологія визначення показників якості зерна у виробничій лабораторії елеватора”
26 квітня 2021
ppt
Презентація до уроку з теми: “БІОХІМІЧНІ ТА МІКРОБІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ”
26 квітня 2021
ppt
Презентація до уроку «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ТВЕРДОГО СИРУ”
26 квітня 2021
ppt
Презентація до уроку з теми:“ ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА”
26 квітня 2021
ppt
Презентація до уроку з теми:“ Використання діяльності молочнокислих мікробів у виробництві ки
26 квітня 2021
ppt
Презентація до уроку з теми “Питні види молока. Загальні технологічні операції одержання пастеризованого молока»
26 квітня 2021
doc
«Технологія виготовлення пампушок з часником – одного з символів української національної кухні та Полтавщини» Навчальний міні-практикум до інтегрованого заняття з професій
25 квітня 2021
ppt
Презентація до інтегрованого уроку з професійно- теоретичного і виробничого навчання на тему: «Виготовлення булочних виробів у виробничій пекарській лабораторії ліцею та на ви
22 квітня 2021
pptx
Презентація до виховної години професійного спрямування на тему:«Свято Великодня, українські народні великодні традиції, випікання та оздоблення пасок»
12 квітня 2021
doc
Методична розробка відкритого уроку на тему: «Особливості формування та випікання булочних виробів у виробничій пекарській лабораторії ліцею та на виробництві»
12 квітня 2021
doc
« Проведення конкурсів фахової майстерності в умовах дистанційного навчання та змішаного навчання»
12 квітня 2021
ppt
Презентація "«Технологія виготовлення та оздоблення виробів із пряничного тіста»"
12 квітня 2021
doc
Методична розробка інтегрованого уроку-семінару у вигляді технологічної експедиції на тему: «Технологія виготовлення та оздоблення виробів із пряничного тіста»
12 квітня 2021
doc
Методична розробка інтегрованого уроку " «Технологія виготовлення бубликів, обрядової випічки до Свята 40 святих в навчальній виробничій лабораторії та на виробництві»
3 березня 2021
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!