Онлайн-тести з економіки 3 клас

очистити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест
Економіка, 3 клас
Створено 28 листопада 2022
Приклад запитання: Основними суб'єктами міжнародного підприємництва виступають
Економіка, 3 клас
Створено 28 листопада 2022
Приклад запитання: Представлення, відрекомендування бізнес-плану означає спеціальну форму (процес) публічного його представлення заінтересованим фізичним чи юридичним особам з певною метою це
Економіка, 3 клас
Створено 28 листопада 2022
Приклад запитання: Моделювання бізнес-процесів, як правило, здійснюється та використовується бізнес-аналітиками і менеджерами, які прагнуть ...
Економіка, 3 клас
Створено 16 листопада 2022
Приклад запитання: Відповідальність за організацію фінансової роботи на підприємстві несе
Економіка, 3 клас
Створено 16 листопада 2022
Приклад запитання: Метою розділу бізнес-плану Іфінансовий план" є дати відповідь на питання щодо терміну окупності інвестицій по проекту та обґрунтування основних показників його ефективності. 
Економіка, 3 клас
Створено 16 листопада 2022
Приклад запитання: Бізнес-процес — це ланцюжок логічно пов’язаних, періодично повторюваних операцій, в ході яких використовуються ресурси організації для переробки об’єкта (віртуально або фізично). 
Приклад запитання: Комерційне підприємництво – це вид підприємницької діяльності, безпосередньо пов'язаний з купівлею-продажем товарів для задоволення потреб споживачів з метою отримання прибутку.
Економіка, 3 клас
Створено 5 листопада 2022
Приклад запитання: Виробниче підприємство з державної точки зору є
Економіка, 3 клас
Створено 5 листопада 2022
Приклад запитання: Існування можливості невдачі, небезпеки, потенційної загрози виникнення різного роду втрат (фінансових ресурсів, майна, результату (доходів) нижче очікуваного рівня ін.). 
Приклад запитання: Обов’язковим засобом первісного опису бізнес-процесів є словесний опис у
Приклад запитання: Інтеграція, яка виникає, коли підприємницька структура входить в більш велике освіта і тоді частина управлінських функцій передається вищестоящій ланці. 
Економіка, 3 клас
Створено 28 жовтня 2022
Приклад запитання: Розділ бізнес-плану розглядає проблеми організації процесу реалізації підприємницького проекту, а також забезпечення роботи ключового управлінського персоналу, тому є одним із найбільш важливих. 
Приклад запитання: Моделюва́ння бі́знес-проце́сів (англ. Business process modeling — BPM) — формалізований і виконаний за певними правилами опис послідовності дій фахівців у формі логічних блок-схем, що визначають вибір подальших дій, виходячи з ситуативного факту. 
Економіка, 3 клас
Створено 24 жовтня 2022
Приклад запитання: Громадянин-підприємець має право заявити як комерційне найменування своє прізвище або ім'я.
Економіка, 3 клас
Створено 17 жовтня 2022
Приклад запитання: Процес створення власної справи складається з
Економіка, 3 клас
Створено 17 жовтня 2022
Приклад запитання:  Основне завдання розділу «Виробничий-план» полягає в обґрунтуванні можливості підприємства щодо організації виробництва запланованих до реалізації обсягів продукції (створення послуг), відповідної кількості та якості (згідно виробничої програми), у відповідний час, а також щодо залучення для цього необхідного ресурсного забезпечення.
Приклад запитання: Виробнича програма — це система адресних завдань з виробництва і доставки продукції споживачам у розгорнутій номенклатурі, асортименті, відповідної якості і у встановлені терміни згідно з договорами поставок.
Приклад запитання: Державне регулювання підприємницької діяльності - це комплекс форм, методів і засобів державного впливу на діяльність підприємств та організацій з метою створення нормальних умов їх функціонування і розвитку, послаблення негативних тенденцій від такої діяльності.
Економіка, 3 клас
Створено 5 жовтня 2022
Приклад запитання: Задача адміністрації компанії – переведення цілей бізнесу в якість цілей маркетингу. 
Приклад запитання: Об’єкт, що має цінність для внутрішнього чи зовнішнього споживача
Економіка, 3 клас
Створено 27 вересня 2022
Приклад запитання: Фермерське господарство є формою підприємницької діяльності громадян, які виявили бажання виробляти товарну сільськогосподарську продукцію, здійснювати її переробку та реалізацію з метою отримання прибутку на земельних ділянках, наданих їм у власність та/або користування, у тому числі в оренду, для ведення фермерського господарства, товарного сільськогосподарського виробництва, особистого селянського господарства, відповідно до закону.
Приклад запитання: Міжнародна неурядова організація ISO (ІСО) була заснована в ...
Приклад запитання: Підприємництво як форма ініціативної діяльності з метою отримання прибутку може здійснюватися у ...... основних типах або їх комбінаціях
Економіка, 3 клас
Створено 20 вересня 2022
Приклад запитання: У цьому розділі бізнес-плану має бути викладена коротка інформація про підприємство, включаючи його назву, юридичний статус і форму власності, дату реєстрації, адресу, короткий аналіз основних показників господарської діяльності.
Економіка, 3 клас
Створено 19 вересня 2022
Приклад запитання: Роль малого підприємництва полягає у житті суспільства полягає в тому, що воно є одним із провідних секторів ринкової економіки
Приклад запитання: Перше правило, якого має дотримуватися підприємець у процесі складання бізнес-плану, — це чітке визначення мети його розробки та конкретного адресата.
Приклад запитання: Загальною властивістю продукту на відміну від дарів природи є те, що в нього вкладена людська праця.
Приклад запитання: В Україні можуть діяти підприємства таких видів:
Приклад запитання: Завдання підготовчої стадії розробки бізнес-плану може бути виконано завдяки
Приклад запитання: Технологічні процеси, в ході яких відбуваються зміни геометричних форм, розмірів і фізико-хімічних властивостей продукції.