Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Крячко Ірина Євгеніївна
Харківська область, м.Златопіль
викладач
Розробки та тести
Знайдено 36 матеріалів
ТЕСТ
Облік, калькуляція (кондитер)
28 лютого 2023
ТЕСТ
Начинка з риби. Соус для начинок
16 лютого 2023
ТЕСТ
: Технологія приготування тістечок
30 січня 2023
ТЕСТ
Бісквітне тісто
19 грудня 2022
ТЕСТ
Приготування страв з яєць.
28 квітня 2022
ТЕСТ
Перші страви
21 квітня 2022
ТЕСТ
Технологія приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
29 березня 2022
ТЕСТ
Сервіровка столу
17 березня 2022
ТЕСТ
Прячничне тісто
30 січня 2022
ТЕСТ
Прісне здобне тісто
10 грудня 2020
ТЕСТ
Тематична контрольна робота з теми "Харчування різних вікових та професійних груп населення"
29 листопада 2020
ТЕСТ
Кухня народів світу
28 листопада 2020
ТЕСТ
Пісочне тісто
22 листопада 2020
ТЕСТ
Тісто для вафель. Вафельний напівфабрикат. Тісто на млинчики
10 листопада 2020
ТЕСТ
Харчові інфекції й отруєння
26 жовтня 2020
ТЕСТ
Універсальні кухонні машини. Ваги
23 жовтня 2020
ТЕСТ
Устаткування ІІІ курс. Теплове, холодильне устаткування
19 жовтня 2020
ТЕСТ
Загальні відомості про машину та механізми
15 жовтня 2020
ТЕСТ
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього
4 жовтня 2020
ТЕСТ
Тематичне оцінювання №1 "Вступ. Хімічний склад продуктів харчування"
17 вересня 2020
ТЕСТ
Безпека руху пішоходів
17 вересня 2020
ТЕСТ
Підсумкові тести 2 курс "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
4 червня 2020
ТЕСТ
Підсумкова тематична атестація "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
18 травня 2020
ТЕСТ
"Устаткування підприємств харчування" - підсумковий, 2 курс
18 травня 2020
ТЕСТ
Вершковий, сметанний крем. Напівфабрикати для оздоблення тістечок і тортів
18 травня 2020
ТЕСТ
Організація виробництва та обслуговування (кондитер)
12 травня 2020
ТЕСТ
Страви і вироби з борошна
6 травня 2020
ТЕСТ
Масляний крем. Технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення
4 травня 2020
ТЕСТ
Облік, калькуляція та звітність (кухар)
29 квітня 2020
pptx
Технологія приготування страв з риби. Значення рибних страв
22 квітня 2020
ТЕСТ
Страви і гарніри з овочів
18 квітня 2020
ТЕСТ
Організація виробничих цехів
8 квітня 2020
ТЕСТ
Желе
8 квітня 2020
ТЕСТ
Цукристі напівфабрикати
1 квітня 2020
ТЕСТ
Машини для обробки м'яса та риби
1 квітня 2020
ТЕСТ
Обробка овочів і грибів
20 листопада 2019
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!