Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Стасюк Антоніна Миколаївна
Хмельницька область, місто Хмельницький
Майстер виробничого навчання
Розробки та тести
Знайдено 44 матеріала
ТЕСТ
Приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових.
10 лютого 2022
ТЕСТ
ОФ- 3 ВИКОНАННЯ ЕТАПІВ ПІДГОТОВКИ ДО РОБОТИ ТА ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ (ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ)
30 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (2 модуль)
29 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.5 ПРИБИРАННЯ І ЗАМІНА ВИКОРИСТАНОГО ПОСУДУ І БІЛИЗНИ
29 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ.3.2.5 МИТТЯ СТОЛОВОГО ПОСУДУ,МИТТЯ КУХОННОГО ПОСУДУ. ЗБЕРІГАННЯ ЧИСТОГО ПОСУДУ.
29 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.5 ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ЦЕХОМ ДЛЯ МИТТЯ ПОСУДУ
29 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.4 ЗДІЙСНЕННЯ РОЗРАХУНКУ З ВІДВІДУВАЧАМИ
29 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА ГАРЯЧИХ НАПОЇВ
29 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА ПЕРШИХ СТРАВ
29 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ ТА АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ.
29 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК
29 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА СОЛОДКИХ СТРАВ, ГАРЯЧИХ ТА ХОЛОДНИХ НАПОЇВ, СОКІВ
28 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА СОЛОДКИХ СТРАВ ТА НАПОЇВ
28 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА ПЕРШИХ СТРАВ
28 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.1 ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ У РЕСТОРАНІ
28 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.1 ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ
28 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.1 КЛАСИФІКАЦІЯ КЕЙТЕНИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА ПІДГОТОВКА ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ
27 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.2.1 ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ
27 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1 ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ "ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В РЕСТОРАНАХ (1 модуль)
27 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.5 ЗДІЙСНЕННЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ СЕРВІРОВКИ СТОЛУ
27 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.5 ВИКОНАННЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ СЕРВІРОВКИ СТОЛІВ
27 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.4 ПІДБІР СТОЛОВОГО ПОСУДУ ДЛЯ ПОДАВАННЯ СТРАВ
27 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.4 САНІТАРНИЙ СТАН ПОСУДУ, ПРИБОРІВ ТА БІЛИЗНИ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
27 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.4 ПІДБІР СТОЛОВОГО ПОСУДУ ТА ПОДАВАННЯ СТРАВ
26 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.4 ПІДБІР РОЗРАХУНОК НЕОБХІДНОЇ КІЛЬКОСТІІ СТОЛОВОГО ПОСУДУ, БІЛИЗНИ.
26 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.4 ОТРИМАННЯ ТА ПІДГОТОВКА ПОСУДУ, ПРИБОРІВ ТА СТОЛОВОЇ БІЛИЗНИ ОТРИМАННЯ ТА ПІДГОТОВКА ПОСУДУ, ПРИБОРІВ ТА СТОЛОВОЇ БІЛИЗНИ
26 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.3 МЕНЮ ТА ПРЕЙСКУРАНТ ЦІН ВИНО-ГОРІЛЧАНИХ, КОНДИТЕРСЬКИХ ТА ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ
26 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.2 СТОЛОВІ ПРИБОРИ, ТА СТОЛОВА БІЛИЗНА
25 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.2 ВИДИ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ СТОЛОВОГО ПОСУДУ
25 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.2 ВИДИ МЕБЛІВ ТА ЇХ РОЗТАШУВАННЯ
24 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.1. ПІДГОТОВКА ТОРГОВОЇ ЗАЛИ ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ
24 листопада 2020
ТЕСТ
Оф 3.1.1 ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В РЕСТОРАНАХ
24 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.1 ХАРАКТЕРИСТИКА ТОРГІВЕЛЬНИХ ПРИМІЩЕНЬ РЕСТОРАНУ
24 листопада 2020
ТЕСТ
ОФ 3.1.1 ТИПИ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
17 жовтня 2020
ТЕСТ
ОФ-3.1.1 КЛАСИФІКАЦІЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОРДАРСТВА
17 жовтня 2020
ТЕСТ
ОФ3.2.4. Здійснення розрахунку з відвідувачами
17 жовтня 2020
docx
Розрахунок відвідувачів у торговій залі
12 жовтня 2020
docx
Зустріч відвідувачів та розміщення їх за столом
12 жовтня 2020
docx
Класифікація прийомів та бенкетів
12 жовтня 2020
ТЕСТ
ОФ- 3 ВИКОНАННЯ ЕТАПІВ ПІДГОТОВКИ ДО РОБОТИ ТА ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ (ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ)
28 червня 2020
ppt
Методична розробка уроку виробничого навчання з професії "Офіціант" на тему: " Методи складання серветок креативними способами"
18 травня 2020
pptx
Організація обслуговування офіційних та неофіційних банкетів (презентація)
18 травня 2020
pptx
Організація обслуговування ресторанного та готельного господарства
17 травня 2020
ТЕСТ
Прибирання використаного посуду
17 травня 2020
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!