Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома
Створити тест
22
Трудове навчання, 11 клас
Приклад запитання: Меню має походження від французького "menu" і означає:
23
Трудове навчання, 11 клас
Створено 16 грудня 2020
Приклад запитання: Який документ визначає правила виконання й оформлення конструкторських документів у всіх галузях промисловості?
12
Трудове навчання, 11 клас
Створено 16 грудня 2020
Приклад запитання: Якими способами варять макарони?
8
Трудове навчання, 11 клас
Створено 15 грудня 2020
Приклад запитання: Що не є глобальною проблемою
10
Трудове навчання, 11 клас
Створено 15 грудня 2020
Приклад запитання: Яка висота повністю висунутої автодрабини моделі Л21, ПМ506, ПМ506В?(м)
20
Трудове навчання, 11 клас
Створено 11 грудня 2020
Приклад запитання: Для приготування бісквітного тіста оптимальна температура яєць і меланжу перед збиванням становить
10
Трудове навчання, 11 клас
Приклад запитання: Розмір стандартного столового ножа дорівнює діаметру:
12
Трудове навчання, 11 клас
Приклад запитання: Фуршетні столи мають висоту і ширину...
12
Трудове навчання, 11 клас
Створено 1 грудня 2020
Приклад запитання: Який посуд має білосніжний колір, чистий протяжний звук, тонкий
12
Трудове навчання, 11 клас
Створено 30 листопада 2020
Приклад запитання: Оберіть одну вірну відповідь!Пожежна автодрабина відноситься до такого класу пожежних автомобілів
10
Трудове навчання, 11 клас
Приклад запитання: Сервірування столу -це
24
Трудове навчання, 11 клас
Створено 26 листопада 2020
Приклад запитання: Вкажіть температуру подавання солянок, розсольників, капусняків:
25
Трудове навчання, 11 клас
Створено 26 листопада 2020
Приклад запитання: Які існують види струму?
45
Трудове навчання, 11 клас
Приклад запитання: Розпушувачі тіста поділяють на:
16
Трудове навчання, 11 клас
Створено 19 листопада 2020
Приклад запитання: У яких одиницях виміру вказують на кресленнях лінійні й кутові розміри?
11
Трудове навчання, 11 клас
Створено 19 листопада 2020
Приклад запитання: Утворене методом проеціювання зображення предмета на площині називають:
8
Трудове навчання, 11 клас
Створено 16 листопада 2020
Приклад запитання: Ø64G6 або Ø64G60,030,01, або Ø640,030,01 Чому дорівнюють основе відхилення і допуск?
31
Трудове навчання, 11 клас
Створено 14 листопада 2020
Приклад запитання: За технологією приготування соуси є
12
Трудове навчання, 11 клас
Приклад запитання: НАЦІОНАЛЬНА КУХНЯ ВІРМЕНІЇ “долма” це –
45
Трудове навчання, 11 клас
Створено 10 листопада 2020
Приклад запитання: Розпушувачі тіста поділяють на:
12
Трудове навчання, 11 клас
Створено 5 листопада 2020
Приклад запитання: Торти – це кондитерські вироби, які мають велику калорійність: 1 кг вміщує від:
36
Трудове навчання, 11 клас
Створено 2 листопада 2020
Приклад запитання: Який спосіб теплової обробки найчастіше використовують в сучасній українській кухні?
12
Трудове навчання, 11 клас
Створено 30 жовтня 2020
Приклад запитання: МЕХАНІЧНИЙ СПОСІБ РОЗПУШУВАННЯ ТІСТА ПЕРЕДБАЧАЄ
12
Трудове навчання, 11 клас
Створено 29 жовтня 2020
Приклад запитання: Які порціЙні н/ф нарізають із вирізки
12
Трудове навчання, 11 клас
Створено 29 жовтня 2020
Приклад запитання: При нагріванні продуктів до температури більш як +40оС білки
10
Трудове навчання, 11 клас
Створено 27 жовтня 2020
Приклад запитання: Що входить до трансмісії автомобільних кранів?
12
Трудове навчання, 11 клас
Створено 23 жовтня 2020
Приклад запитання: Відходи після потрошіння риби сортують на:
17
Трудове навчання, 11 клас
Створено 21 жовтня 2020
Приклад запитання: 1. Оберіть правильну відповідь: які овочі належать до бульбоплодів?
17
Трудове навчання, 11 клас
Створено 17 жовтня 2020
Приклад запитання: Вкажіть вид білка, який забарвлює м'ясо в червоний колір
27
Трудове навчання, 11 клас
Створено 1 жовтня 2020
Приклад запитання: Вкажіть, чи правильним є твердження: страва - це поєднання продуктів харчування, які доведені до кулінарної готовності, порціоновані, оформлені і готові до споживання